Fun 2 Walk

Beginnen met wandelen: Fun2Walk

Wil je graag gaan wandelen maar ontbreekt het je aan motivatie om het vol te houden? Of lijkt het je gewoon leuk om in groepsverband te wandelen? Schrijf je dan in voor het Fun2Walk trainingsprogramma.  Lopersgroep Brandevoort organiseert speciaal voor beginnende wandelaars het trainingsprogramma ‘Fun2Walk’. Ook ideaal voor wandelaars die weer willen starten met wandelen.

Fun2Walk programma

Tijdens dit programma van 12 weken train je stap voor stap naar 10 km aaneengesloten wandelen. We wandelen op maandagavond 19.00 uur in groepsverband. Samen wandelen is gezellig en extra motiverend. De kosten voor deze cursus bedragen eenmalig 5 euro. Na het Fun2Walk programma kun je instromen in het reguliere wandelprogramma van Lopersgroep Brandevoort. Je hoeft geen lid te zijn om de cursus te volgen en bent ook niet verplicht om na het programma lid te worden.

Op maandag 2 oktober 2023 is een nieuwe cursus Fun2Walk gestart, houd de website in de gaten voor een nieuwe startdatum!


Fun2Walk info

Als je een keer niet naar de training kunt komen, probeer dan zelf te trainen in die week gemiste training 

Het is niet nodig om je af te melden voor een training.

In het begin moet je lichaam wennen aan de belasting en heb je sneller last van spierpijn of andere pijntjes. Negeer dit niet en houd dit goed in de gaten om blessures te voorkomen.

Het trainingsschema zorgt voor een verantwoorde opbouw van conditie en fysieke belasting. Niet ieder lichaam is hetzelfde. Het kan zijn dat je wat meer tijd nodig hebt om het op te bouwen. Forceer niets om overbelasting van spieren en gewrichten te voorkomen.