Beginnen met hardlopen: Fun 2 Run  -  nieuwe cursus start op 29 september 2018

Voor beginnende lopers of lopers die opnieuw willen starten organiseert Lopersgroep Brandevoort twee keer per jaar (maart en september) het trainingsprogramma 'Fun 2 Run'. Hier leer je om binnen 6 weken 3 km aaneengesloten te hardlopen. Na deze periode kun je een programma volgen om door te groeien naar een afstand van vijf kilometer. Hierna kun je instromen in het reguliere trainingsprogramma voor het hardlopen. De kosten voor deze cursus bedragen eenmalig € 35,- (zie inschrijfformulier).


Binnenkort start er een nieuwe cursus Fun 2 Run en wel op 29 september 2018. Voor geĂ¯nteresseerden die meer willen weten over deze cursus organiseren we op maandagavond 24 september en woensdagavond 26 september een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst start om 20.30 uur en vindt plaats op Sportpark Brandevoort. 

Fun 2 Run info

  • Als je een keer niet naar de training kunt komen, probeer dan zelf de gemiste training volgens het schema (zie website) te volgen.
  • Het is niet nodig om je af te melden voor een training.
  • In het begin moet je lichaam wennen aan de belasting en heb je sneller last van spierpijn of andere pijntjes. Negeer dit niet en hou dit goed in de gaten om blessures te voorkomen.
  • Zorg dat je voldoende drinkt voor en tijdens de training.
  • Het trainingsschema zorgt voor een verantwoorde opbouw van conditie en fysieke belasting. Niet ieder lichaam is hetzelfde, het kan zijn dat je wat meer tijd nodig hebt om het op te bouwen, forceer niets om overbelasting van spieren en gewrichten te voorkomen.

Trainingsschema Fun 2 Run