Beginnen met hardlopen: Fun 2 Run  -  nieuwe cursus start op 5 oktober 2019

Voor beginnende lopers of lopers die opnieuw willen starten organiseert Lopersgroep Brandevoort twee keer per jaar (januari en september) het trainingsprogramma 'Fun 2 Run'. Hier leer je om binnen 6 weken drie km aaneengesloten te hardlopen. Na deze periode kun je een programma volgen om door te groeien naar een afstand van vijf kilometer. Hierna kun je instromen in het reguliere trainingsprogramma voor het hardlopen. De kosten voor deze cursus bedragen eenmalig € 35,- (zie inschrijfformulier).


De volgende cursus start op 5 oktober 2019. Informatiebijeenkomsten zijn gepland op 25 september en 2 oktober 2019. De informatiebijeenkomsten starten op beide avonden om 20.30 uur. Locatie: Sportpark Brandevoort.

 

Fun 2 Run info

- Als je een keer niet naar de training kunt komen, probeer dan zelf de gemiste training volgens het schema (zie website) te volgen.
- Het is niet nodig om je af te melden voor een training.
- In het begin moet je lichaam wennen aan de belasting en heb je sneller last van spierpijn of andere pijntjes. Negeer dit niet en houd dit goed in de gaten om blessures te voorkomen.
- Zorg dat je voldoende drinkt voor en tijdens de training.
- Het trainingsschema zorgt voor een verantwoorde opbouw van conditie en fysieke belasting. Niet ieder lichaam is hetzelfde. Het kan zijn dat je wat meer tijd nodig hebt om het op te bouwen. Forceer niets om overbelasting van spieren en gewrichten te voorkomen.

Trainingsschema Fun 2 Run (3 km)

Trainingsschema Fun 2 Run (vervolg 5 km)

Deel, mail of print deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print