Loopkalender

Leden van Lopersgroep Brandevoort doen regelmatig mee aan verschillende loop evenementen. Hieronder vind je een lijst met evenementen waar onze leden aan meedoen. Lijkt het je leuk om ook mee te doen? Meld dit op de training en wellicht kun je samen gaan!

Heb je een leuk evenement op het oog waar je naartoe wil? Meld het hier, dan zetten we het ook op de website!

10 december 2022 - Terhills Trail

Website Terhills trail

Terhills ligt op de voormalige mijnsite van Eisden in het hart van de Euregio. Het parcours loopt door Nationaal Park de Hoge Kempen, het enige Nationale Park van België. Gevormd door haar verleden als industriële mijn- en grindontginningssite, wordt de omgeving vandaag gekenmerkt door weelderige fauna en flora, enorme waterpartijen en unieke verzichten vanop de mijnterrils.

11 december 2022 - Eindhoven Urban Trail

www.eindhovenurbantrail.nl

Tijdens de KLM Urban Trail Series ontdekken lopers de stad anders dan anders. Ze lopen namelijk dwars door gebouwen heen. "Dat is het gave aan dit concept. Waar de lopers precies doorheen komen? Dat kan van alles zijn. Musea, bioscopen, fabrieken, je kunt het zo gek niet bedenken of we gaan er doorheen"

16 december 2022 - Borrel in het Brandpunt

Vanaf 16:00 uur verzamelen in het Brandpunt voor de kwartaalborrel.

Kunnen we lekker, de week, de maand of het hele kwartaal doornemen onder het genot van een drankje en een snack!

We zien jullie daar!

8 januari 2023 - Halve marathon van Egmond

www.egmondhalvemarathon.nl/

Loop de meest legendarische halve marathon van Nederland. De strijd tegen de elementen die je minimaal een keer in je leven gedaan wil hebben!

24 - 27 maart 2023 - Gent Hardloop reis

gentmarathon.com

Op zondag 26 maart 2023 vindt in Gent alweer de volgende editie van de Sofico Gent Marathon plaats met een geweldig parcours door deze prachtige Arteveldestad!
We organiseren een reis naar Gent waar we met een grote groep aan kunnen deelnemen omdat er verschillende afstanden gelopen kunnen worden. Voor ieder wat wils!
Wat wordt geregeld: een hotel in het centrum van Gent van vrijdag 24 maart tot maandag 27 maart. Zo heb je tijd om de stad te verkennen en bij te komen na je prestatie. Kosten ongeveer 200 euro pp.op basis van een tweepersoonskamer. Dit is voor 3 overnachtingen met ontbijt.
Zelf nog te regelen: jezelf inschrijven voor de door jou gewenste afstand 5, 11, halve- of hele marathon.

Intussen hebben we 48 aanmeldingen en daarmee is de groep compleet!
De organisatie werkt nu aan een plan voor het vervoer, zodra we meer duidelijkheid hebben laten we dat weten.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je terecht bij Margriet, Evelien, Frank of Patrick.

26 maart 2023 - Zandvoort Circuit Run

zandvoortcircuitrun.nl

Het meest afwisselde parcours van Nederland!

18 - 21 juli 2023 - Nijmeegse vierdaagse

www.4daagse.nl/

Volgend jaar van 18 t/m 21 juli zijn weer de Nijmeegse vierdaagse. 

Wij zijn voornemens om hiervoor met een groepje te gaan trainen en uiteraard ook deel te nemen. Bij deze nodig ik iedereen, die dit ook op zijn bucketlist heeft staan/of die vindt dat je dit een keer gedaan moet hebben, uit met ons mee te trainen en deel te nemen.
Heb je interesse of wil je meer informatie, dan laat mij dit weten (graag voor 1 december). I.v.m. mijn werk kun je mij het beste appen (ik ben telefonisch vaak niet bereikbaar).

Groet,
Ria

06-10395122

November 2023 - New York City Marathon

New York City Marathon,

Een van de grote zes marathons! Daar moet je bij zijn.

In de nieuwsbrief van mei volgt meer informatie, ben je nu al benieuwd meld je bij Jan Loots, die voorziet je graag van meer informatie.

Wanneer er genoeg geïnteresseerden zijn zal Rijnmond Marathonreizen uitgenodigd worden om een info avond te komen geven.

Kijk ook eens in de nieuwsbrief (hier klikken) voor meer info.