Inschrijfformulier Lopersgroep Brandevoort

Hieronder vind je het online inschrijfformulier voor de Lopersgroep Brandevoort. De contributie voor het lidmaatschap wordt berekend per half jaar.

  • De contributie voor de hardloopgroep bedraagt €10,00 per maand.
  • De contributie voor de wandelgroep bedraagt €3,50 per maand.
  • Tegen een vergoeding van € 39,99 per jaar kunt je ook lid worden van de Atletiekunie via http://hardlopen.nl/abonnement

Gelieve het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, alvorens je het formulier gaat versturen. Verplichte velden worden aangegeven met een (*). Je krijgt na het inschrijven een bevestiging via E-mail op het opgegeven E-mailadres. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kunt je altijd via E-mail contact met ons opnemen.

Verder vragen we je een doorlopende machtiging in te sturen, deze kun je HIER downloaden en insturen via de instructies op het formulier.

Vul a.u.b. alle verplichte velden in voordat je op verzenden drukt.

Inschrijfformulier
Voorkeuren
Bezig met versturen

DEELNAME AAN DE TRAININGEN GESCHIEDT OP EIGEN RISICO

Wat doen we met jouw persoonsgegevens? Om je goed van dienst te kunnen zijn, verwerken we jouw persoonsgegevens. We vinden het belangrijk dat jouw privacy bij ons in goede handen is. Daarom gaan we op een zorgvuldige manier met jouw persoonsgegevens om. Lees meer op https://lopersgroepbrandevoort.nl/vereniging/privacy-policy/