Inschrijfformulier Lopersgroep Brandevoort

Hieronder vindt u het online inschrijfformulier voor de Lopersgroep Brandevoort. De contributie voor het lidmaatschap wordt berekend per half jaar.

  • De contributie voor de hardloopgroep bedraagt €10,00 per maand.
  • De contributie voor de wandelgroep bedraagt €3,50 per maand.
  • Tegen een vergoeding van € 39,99 per jaar kunt u ook lid worden van de Atletiekunie via http://hardlopen.nl/abonnement

Gelieve het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, alvorens u het formulier gaat versturen. Verplichte velden worden aangegeven met een (*). U krijgt na het inschrijven een bevestiging via E-mail op het door u opgegeven E-mailadres. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, kunt u altijd via E-mail contact met ons opnemen.

Verder vragen we u een doorlopende machtiging in te sturen, deze kunt u hier downloaden en insturen via de instructies op het formulier.

Vul a.u.b. alle verplichte velden in voordat u op verzenden drukt.

Inschrijfformulier
Voorkeuren
Bezig met versturen

DEELNAME AAN DE TRAININGEN GESCHIEDT OP EIGEN RISICO

Wat doen we met uw persoonsgegevens? Om u goed van dienst te kunnen zijn, verwerken we uw persoonsgegevens. We vinden het belangrijk dat uw privacy bij ons in goede handen is. Daarom gaan we op een zorgvuldige manier met uw persoonsgegevens om. Lees meer op https://lopersgroepbrandevoort.nl/vereniging/privacy-policy/