Image result for halve van helmond

voorlopig uitgesteld: "Halve van Helmond".  Klik hier voor meer informatie.

De Halve van Helmond is een nieuw jaarlijks hardloop- en wandelevenement en wordt georganiseerd door de Lopersgroep Brandevoort in samenwerking met de Helmondse Atletiek Club (HAC). De Halve van Helmond is het grote broertje van ons eigen Rondje Brandevoort. Samen met HAC hebben we de ambitie om de Halve van Helmond uit te laten groeien tot een hardloop- en wandelevenement met regionale bekendheid. De eerste editie, die gepland stond op zondag 19 april 2020, is voorlopig uitgesteld ivm het coronavirus. Lees er alles over op www.halvevanhelmond.nl.

Wedstrijden en parcours
De Halve van Helmond heeft voor iedere sporter een uitdagende afstand. De halve marathon loopt twee keer een ronde van 10 km. Naast de halve marathon hebben we een 'kidsrun' voor de basisschoolleerlingen op de baan en een 5 en 10 km met een scholierenloop voor de middelbare scholen. Bedrijven kunnen als team meelopen in de bedrijvenloop. Het parcours heeft de vorm van een acht en loopt door Stiphout en Brandevoort. Beide sportparken worden betrokken bij het evenement. Het parcours loopt door mooie plekjes in Helmond, zowel qua natuur als qua architectuur. In 2020 starten we bij HAC. Daarna jaarlijks om en om op beide sportparken.

Rondje Brandevoort: 2019 was de laatste editie
Met veel plezier organiseerden wij ruim 10 jaar lang Rondje Brandevoort. HAC was in het verleden betrokken bij de organisatie van de Nightrun en het Wandelevenement Rondje Helmond. De Halve van Helmond komt in de plaats van deze evenementen. 

Wij kijken terug op een geweldig 12e editie van Rondje Brandevoort. Het was een geslaagd evenement voor kinderen, wandelaars en hardlopers.

Bedankt voor jullie deelname. Ook alle vrijwilligers die zich ingezet hebben voor dit evenement, heel erg bedankt!
Heerlijk om te zien iedereen heeft genoten van de sportieve activiteiten, de muziek en het weer! Het was ook prachtig om het enthousiaste publiek de sporters te zien aanmoedigen.
De sponsoren willen we ook hartelijk bedanken voor de ondersteuning aan ons evenement. Voor het eerst hadden we tijdswaarneming en een halve marathon. Beide initiatieven zijn zeer geslaagd en hebben samen met het goede weer gezorgd voor een record aantal deelnemers. Wij zien jullie volgend jaar graag weer terug.

Nagenieten van de mooie momenten van Rondje Brandevoort 2019 kan met de fotoreportage die te zien is via onderstaande links:

Rondje Brandevoort 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Deel, mail of print deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print