Laatste nieuws feeds


Treinenloop

Op zaterdag 8 september 2018 organiseren wij onze jaarlijkse 'treinenloop'. Samen met je loopmaatjes stap je op de trein richting Mierlo-Hout, Helmond Centrum, Brouwhuis of Deurne, om van daaruit weer 10, 12,5, 17 of 25 km terug te lopen naar Sportpark Brandevoort. Het treinkaartje wordt betaald door de club. Wil je meedoen? Schrijf je dan in via de agenda of via het inschrijfformulier voorafgaand aan de trainingen. 

Treinenloop 8 september                  

Rondje Brandevoort

Op 23 september 2018 organiseren wij opnieuw het Rondje Brandevoort. Een kleinschalig wandel- en hardloopevenement voor het hele gezin met afstanden variĆ«rend van 400 meter (voor de allerkleinsten) tot 10 mijl (voor de meer ervaren hardlopers). Meer informatie vind je binnenkort op www.rondjebrandevoort.nl. 

Rondje Brandevoort 23 september                  

Nieuwe cursus Fun 2 Run start op 29 september 2018

Op 29 september start er weer een nieuwe cursus Fun 2 Run. In 6 weken tijd leer aan de hand van een verantwoord trainingsschema en onder begeleiding van ervaren trainers om 3 km aaneengesloten hard te lopen. Infoavonden op 24 en 26 september.

Start Fun 2 Run op 29 september                  

Extreem warm of koud

Voor de een betekent 'extreem warm' of 'extreem koud' iets anders dan voor de ander. Toch hebben we binnen Lopersgroep Brandevoort een heldere richtlijn.

 Is het of wordt het tijdens de training warmer dan 30 graden, dan gaat de training niet door. Komt de temperatuur boven de 25 graden, dan verzorgt de trainer een aangepaste (lichtere) training.

Wat betreft winterse omstandigheden: op kou kun je je kleden. Het kan voorkomen dat het zo koud is (bijvoorbeeld ijskoude wind), dat lopen niet verantwoord is wegens risico op bevriezingsverschijnselen. Ook kan het te glad zijn om te lopen. Houd bij winterweer de website in de gaten voor afgelastingen.

 extreme weersomstandigheden