Laatste nieuws feeds

Rondje Brandevoort

Zet alvast in je agenda: op 23 september 2018 organiseren wij opnieuw het Rondje Brandevoort. Een kleinschalig wandel- en hardloopevenement voor het hele gezin met afstanden variërend van 400 meter (voor de allerkleinsten) tot 10 mijl (voor de meer ervaren hardlopers). Meer informatie vind je binnenkort op www.rondjebrandevoort.nl. 

Rondje Brandevoort 23 september                  

Nieuwe cursus Fun 2 Run start op 29 september 2018

Op 29 september start er weer een nieuwe cursus Fun 2 Run. In 6 weken tijd leer aan de hand van een verantwoord trainingsschema en onder begeleiding van ervaren trainers om 3 km aaneengesloten hard te lopen. Infoavonden op 24 en 26 september.

Start Fun 2 Run op 29 september                  

Extreem warm of koud

Voor de een betekent 'extreem warm' of 'extreem koud' iets anders dan voor de ander. Toch hebben we binnen Lopersgroep Brandevoort een heldere richtlijn.

 Is het of wordt het tijdens de training warmer dan 30 graden, dan gaat de training niet door. Komt de temperatuur boven de 25 graden, dan verzorgt de trainer een aangepaste (lichtere) training.

Wat betreft winterse omstandigheden: op kou kun je je kleden. Het kan voorkomen dat het zo koud is (bijvoorbeeld ijskoude wind), dat lopen niet verantwoord is wegens risico op bevriezingsverschijnselen. Ook kan het te glad zijn om te lopen. Houd bij winterweer de website in de gaten voor afgelastingen.

 extreme weersomstandigheden