Laatste nieuws feeds

Night Run Helmond

Op 19 mei wordt in het centrum van Helmond de Night Run georganiseerd. Afstanden zijn 5, 10 en 15 km. Start: 21:00 uur. Wij willen dit jaar als Lopersgroep Brandevoort met zoveel mogelijk mensen meedoen. We kunnen ons omkleden en onze waardevolle spullen achterlaten bij Stadscafe de Kei. De eigenaar organiseert na afloop een barbecue met een drankje erbij. Wil je daar gebruik van maken, geef dat dan voor 10 mei door aan Paul Wijlaars. Voor de wedstrijd zelf dien je je op te geven via de website van de Night Run.
Info: www.hac-helmond.nl/nightrun

Night Run Helmond 19 mei                  

Rondje Brandevoort

Zet alvast in je agenda: op 23 september 2018 organiseren wij opnieuw het Rondje Brandevoort. Een kleinschalig wandel- en hardloopevenement voor het hele gezin met afstanden variĆ«rend van 400 meter (voor de allerkleinsten) tot 10 mijl (voor de meer ervaren hardlopers). Meer informatie vind je binnenkort op www.rondjebrandevoort.nl. 

Rondje Brandevoort 23 september                  

Extreem warm of koud

Voor de een betekent 'extreem warm' of 'extreem koud' iets anders dan voor de ander. Toch hebben we binnen Lopersgroep Brandevoort een heldere richtlijn.

 Is het of wordt het tijdens de training warmer dan 30 graden, dan gaat de training niet door. Komt de temperatuur boven de 25 graden, dan verzorgt de trainer een aangepaste (lichtere) training.

Wat betreft winterse omstandigheden: op kou kun je je kleden. Het kan voorkomen dat het zo koud is (bijvoorbeeld ijskoude wind), dat lopen niet verantwoord is wegens risico op bevriezingsverschijnselen. Ook kan het te glad zijn om te lopen. Houd bij winterweer de website in de gaten voor afgelastingen.

 extreme weersomstandigheden